DEVA Partisi lideri Ali Babacan, seçim sonuçları hakkında konuştu ve seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Babacan, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylaması tamamlandı. Ülkemiz için hayırlı sonuçlar temenni ediyorum. Sandıklarda görevli olan üyelere, müşahitlere, ilçe seçim kurullarımıza, il seçim kurullarımıza ve Yüksek Seçim Kuruluna, seçimlerin şeffaf bir şekilde yapılmış olması sebebiyle özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Türkiye, artık demokrasi konusunda belirli bir olgunluk seviyesine ulaşmıştır ve bu seçim nispeten sakin bir ortamda gerçekleşmiştir. Ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum."

Vatandaşların %52'si Sayın Erdoğan'ı tercih etti ve kendisini tebrik ediyorum. Kendisine yapacağımız çağrı, verilen bu yetkiyi adalet, liyakat ve istişare ilkelerine uygun olarak kullanmasıdır. Erdoğan'ı destekleyen vatandaşlarımızın siyasete ve siyasetçilere verdiği mesajı da dikkate alacağız. Bu mesajı iyi anlayacağız ve sorumluluğumuzun farkında olacağız."

Vergi ve Sosyal Güvenlik Kanun Teklifinin 9 Maddesi Daha Kabul Edildi Vergi ve Sosyal Güvenlik Kanun Teklifinin 9 Maddesi Daha Kabul Edildi

Vatandaşlarımız, DEVA Partisi'ne demokratik bir denetim görevi vererek oy kullandılar ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Partimiz, geniş teşkilat yapısı ve TBMM'deki temsili ile yanlışların üzerine işaret etmeye ve doğruları kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir. Ayrıca, partimiz yerel seçimlere hazırlanmak üzere yoğun bir çalışma yürütecektir."

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)