Losev

Gimtat'tan Satış Elemanı Kursu Açılıyor

A
a

Tatvan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Bitlis Toptancılar Derneği (GİMTAT) öncülüğünde iş garantili 'Satış Elemanı' kursu açılıyor.

İşsizliğe dönük çözüm çabalarına katkı sağlaması hedeflenen ve GİMTAT Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Tekin tarafından koordine edilen proje, GİMTAT ve Tatvan Kaymakamlığı ortaklığıyla Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde hayata geçirilecek. Konuyla ilgili dernek binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan GİMTAT Başkanı Muzaffer Güzeluçar, işsizliğin yoğunluğuna dikkat çekerek, "Tüm alanlarda olduğu gibi hizmet verdiğimiz gıda pazarlama sektöründe de kalifiye eleman ihtiyacı had safhadadır. Dernek olarak üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmekle beraber aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzun olduğu bilinciyle de hareket etmekteyiz. Hem eleman ihtiyacımızı karşılamak hem de işsizliğin azaltılmasına bir nebze de olsa katkı sunmak için sayın kaymakamımızın da büyük desteğiyle böylesi bir projeye giriştik. Kursun ardından verilecek sertifikayla kursiyerlerin tamamına gıda toptancıları firmalarında dolgun ücretle iş imkanı garantisi de veriyoruz" dedi.
 
Son başvuru tarihinin 15 Haziran'da olduğunu söyleyen Güzeluçar, "Kontenjanlar sınırlıdır, dolması durumunda bu tarihten önce de kurs başlayabilir. Başvurular Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve dernek merkezimizden yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız: Başvuru

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.