Losev

Geskon Doğu Anadolu bölge başkanlığına Dündar atandı!

Videoyu Aç Geskon Doğu Anadolu bölge başkanlığına Dündar atandı!
A
a

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinden yapılan açıklamada kuruluşun Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı Abdulsamet Dündar’ın getirdiği açıklandı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Aytaç Yamaç yaptığı basın açıklamasında, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı Abdulsamet Dündar’ın; Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun yönetim kuruluna emri ve talimatıyla Gençlik ve Spor Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına getirildiğini açıkladı.
 
Yamaç, "Yönetim kurulu olarak Abdulsamet Dündar’a güvenimiz tamdır" dedi.
 
Yeni Başkan Abdulsamet Dündar ise, kendilerini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek.  Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak Doğu Anadolu illerimize önem vermekteyiz dedi.
Dündar," Bu illerdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, topluma kazandırmak, kadınları ekonomide görünür hale getirmek ve kadınlarımızın yönetime katılımlarını arttırmak ve daha nice projelerle ülkemize ve Doğu Anadolu illerimize faydalı bir gençlik kazandırmak amacındayız" şeklinde konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.