DEM Bitlis Belediye
Losev

Gerillalar, fuhuş yapan öğretmeni suç üstü yakaladı!

Videoyu Aç Gerillalar, fuhuş yapan öğretmeni suç üstü yakaladı!
A
a

Tatvan ilçesinde öğretmenlik yapan Alper Tarık P. isimli bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisi K.K.’ye cinsel istismarda bulunurken HPG gerillaları tarafından suçüstü yakalandı.

ANF’de yer alan habere göre; Tatvan ilçesi İmam Hatip Lisesinde görev yapan öğretmen Alper Tarık P. öğrencisi olduğu öğrenilen K.K. adlı 16 yaşındaki kız çocuğu ile Tatvan ilçesi kırsal alanında kendisine ait aracında HPG gerillalarınca uygunsuz bir şekilde yakalandı.Öğretmen ve öğrencisi  28 Ağustos Perşembe günü yaşanan cinsel istismar olayı ardından HPG’li gerillalar tarafından gözaltına alındılar.

ARACI ATEŞE VERİLDİ

HPG Garzan Eyalet Komutanlığı’nca sorgulanan Alper Tarık P.’nin  “öğrencileriyle fuhuş yaptığını ve öğrencilerini zorla fuhşa zorladığını itiraf ettiği” bildirildi. Gerillalar tarafından aracı ateşe verilen şahıs, bir daha suç tekrarında bulunmaması konusunda uyarıldıktan sonra serbest bırakıldı. İstismara konu olan kız çocuğunun da ailesine teslim edildiği belirtildi.34 yaşındaki coğrafya öğretmeninin evli ve bir çocuk babası olduğu bildirildi.

YASALAR ÇOCUK İSTİSMARI DİYOR

Öğretmenin Türkiye’de yargılama konusu olup olmayacağı bilinmiyor.  Türkiye’nin bu konuda kötü bir sicili var. Türk Ceza Kanunu’nda cinsel rüşt yaşı 18 olarak belirleniyor. 15 yaşın altındaki çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranış çocuk istismarı olarak kabul ediliyor. İstismara uğrayan bireyin 15 yaşından büyük olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine suç sayılıyor. Ancak yaş farkının beşten büyük olması durumunda şikâyet koşulu aranmıyor.

 
Kaynak : ANF

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.