Losev

Gelin Kardeş Olalım Projesi için kardeş ilçe protokolü imzalandı

Videoyu Aç Gelin Kardeş Olalım Projesi için kardeş ilçe protokolü imzalandı
A
a

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ülkemizin 2023 tarım vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "Gelin Kardeş Olalım" projesi kapsamında Tatvan ilçesi ile Antalya’nın Kumluca İlçeleri arasında kardeş ilçe protokolü imzalandı.

Hazırlanan projenin kardeşlik protokolünü imzalamak üzere Antalya’ya giden İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban, düzenlenen imza töreniyle Kumluca ve Tatvan Kaymakamlığı arasında karşılıklı olarak protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 3 yıl süreyle devam edecek projenin startı verilmiş oldu.

Gelin Kardeş Olalım Projesi ile ilgili bilgi veren İlçe Kaymakam Mehmet Ali Özkan, projenin ilçemiz için hayırlı olmasını diledi.

Projenin önemine vurgu yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, “Tatvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından yapılan proje kabul edilmiş ve Antalya İlinin Kumluca İlçesi ile Tatvan İlçemiz kardeş ilçe olarak eşleştirilmişlerdir. Gelin Kardeş Olalım Projesi, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı İl, İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri arasında kurulan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesidir. Kardeş İlçe ortaklıkları bölgelerde üretim yapan bölge çiftçilerine, İl, İlçe Müdürlükleri çalışanlarına ve topluma karşılıklı yarar sağlayacak ortak konuların ele alınması açısından önem arz etmektedir. Gelin Kardeş Olalım Projesi aynı zamanda, ilçeler arasında kurulması planlanan karşılıklı bilgi alışverişi ve ortak çalışmalara dayanan bir ortaklık projesi olup, proje ilçeler arasında karşılıklı teknik ziyaretler, çiftçi ve sektör toplantıları ile ortak proje uygulamalarını içermektedir. Bu anlamda proje oldukça önem arz eden bir projedir. Ben bu vesile ile projenin gerek ilçemiz ve gerekse Kumluca ilçemiz için hayırlı olmasını diliyor, projenin yürütücülüğüne yapacak olan Tarım ve Orman Müdürümüze başarı ve kolaylıklar diliyorum.” Diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.