DEM Bitlis Belediye
Losev

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor'u mağlup etti

Videoyu Aç Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor'u mağlup etti
A
a

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu. Liderliğini daha önce garanti eden bordo mavililer grubu ilk sırada tamamlarken puanını 11'e yükselten Gaziantepspor'da bir üst tura çıkmayı başardı.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Arda Kardeşler, Çetin Demirhan, Serdar İla 
Gaziantepspor: Alperen Uysal, Koray Arslan, Hakan Çinemre, Abuda (Dk. 77 Serkan Bakan), Emre Nefiz, Abdulkadir Kayalı, Muhammed İldiz, Orkan Çınar, Caner Güler, Habibou (Dk. 46 Oktay Aydın), İlker Günaslan (Dk. 55 Muhammet Uyanık) 
Trabzonspor: Esteban, Salih Dursun (Dk. 84 Yusuf Yazıcı), Douglas, Musa Nizam, Alper Uludağ, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan (Dk. 61 Muhammet Beşir), Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Marin (Dk. 75 Abdulkadir Ömür), Deniz Yılmaz 
Goller: Dk. 43 Hakan Çinemre, Dk. 69 Muhammet Uyanık (Gaziantepspor) 
Sarı kart: Dk. 78 Okay Yokuşlu (Trabzonspor)

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
43. dakikada Gaziantepspor, Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı ve ilk resmi maçına çıkan Hakan Çinemre ile öne geçti. Orkan Çınar'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde Hakan Çinemre topu ağlara gönderdi: 1-0. 
69. dakikada Gaziantepspor, farkı ikiye çıkardı. Kaleci Alperen Uysal'ın degajında top Salih Dursun'dan sekerek Musa Nizam'a ulaştı. Musa'nın kafa vuruşuyla kaleci Esteban'a göndermeye çalıştığı topa hareketlenen Muhammet Uyanık, araya girerek kazandığı topla kaleciyi geçti ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.

"MUTLUYUZ"
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, gruptan çıktıkları için sevindiklerini söyledi.
Genç oyuncularına şans tanıdıkları mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Topçu şöyle dedi:
"Saha şartları zordu. Sonuç güzeldi. Grubun son maçında güzel bir maç ve sonuç elde ettik. Genç oyuncularla ilgili fikirlerimiz hep olumluydu, bu konuda da iyiye gidiyoruz. Alt yapıdaki çocukları yetiştiren hocalarımıza teşekkür deriz. Gruptan çıktık ama önemli ama devamını getirmeliyiz. Galatasaray maçı var önümüzde ona da en iyi şekilde hazırlanıp geçmek istiyoruz."

"MAZARETLERE SIĞINAMAYIZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise saha ve hava şartları nedeniyle istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyleyerek, "Mazeretlere sığınmayız. Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Çünkü kazanmaya geldik ama Antep daha iyi hazırlanmış. Bizim çok çalışmamız lazım. Bu maç bizim için ölçü değil. Gençler ve az oynayanlarla maça çıktık. Nelerin bizi beklediğini biliyoruz. Çok çalışmalıyız hep beraber bu yola girdik. Eksik hayatta mazeretlere sığınan bir insan değilim. Oyuncularımızı soğuk ve zemin bizi çok etkiledi. Yenilen gol dengemizi bozdu. Trabzonspor'uz bunlar mazeret değil. Çok çalışmamız lazım, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.