DEM Bitlis Belediye
Losev

Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Bitlis’te toplanacak

Videoyu Aç Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Bitlis’te toplanacak
A
a

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu üyesi olan 14 ilden Gazeteciler, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Başkanlar Kurulu Bölge Toplantısı” kapsamında Bitlis’te bir araya gelecek.

BİGACEM’in ev sahipliğinde 17,18 ve 19 Kasım tarihleri arasında Tatvan ilçesinde düzenlenecek olan program ile ilgili açıklamada bulunan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş, program kapsamında bölgedeki 14 ilin Gazeteciler Cemiyeti başkan ve temsilcilerini 3 gün boyunca Bitlis’te misafir edeceklerini söyledi.
 
Ev sahipliği yapacakları toplantı için gerekli hazırlıkları tamamlandıklarını ifade eden Başkan Çiriş, “BİGACEM olarak Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Başkanlar Kurulu Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapıyoruz. Bu kapsamda cemiyetimiz ev sahipliğinde 17,18 ve 19 Kasım tarihleri arasında Tatvan ilçemizde düzenleyeceğimiz toplantıya Ağrı, Ardahan, Kars, Muş, Bitlis, Hakkari, Erzincan, Erzurum. Van, Iğdır, Bingöl, Elazığ, Tunceli ve Malatya illerimizdeki Gazeteciler Cemiyeti başkan ve temsilcileri katılacak. Toplantı vesileyle ilimizde ağırlayacağımız misafirlerimize hem ilimizi tanıtmış olacağız hem de önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmış olacağız. Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy başkanlığındaki toplantıda ise, bölge gazetecilerinin sorun ve sıkıntılarını masaya yatırarak, bu sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Bu vesileyle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diye konuştu. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.