Losev

Gazeteci-Yazar Adem Özköse Bitlis'te gençlerle buluşuyor

Videoyu Aç Gazeteci-Yazar Adem Özköse Bitlis'te gençlerle buluşuyor
A
a

Gazeteci-Yazar Adem Özköse, “Hasbihal Gençlik Sohbetleri ve Seyyah” programı kapsamında 01 Mart’ta Bitlis’te gençlerle buluşacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Bitlis Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan  program kapsamında  Gazeteci-Yazar Adem Özköse Bitlis’te konferans düzenleyecek. 01 Mart  2017 Çarşamba günü saat:16.30’da Bitlis Gençlik Merkezi Has odasında gençlerle bir araya gelerek kendi yazmış olduğu kitapların kritiği gerçekleştirecek olan Köse Daha sonra Saat 18:30’da Bitlis Kültür Merkezi konferans salonunda deneyimlerini ve yaşadığı anıları gençlerle paylaşacak.

Adem Özköse Kimdir;

Irak, Afganistan, Lübnan, Filistin, Patani, Darfur, Keşmir, Somali, Suriye,Moro gibi dünyanın birçok savaş ve kriz bölgesinde gazetecilik yaparak 40’tan fazla ülkede bulundu.

TRT Türk televizyonunda "Yeni Rota" programını sunmaktadır.
Bu programla Afrika’dan Balkanlara, Ortadoğu’dan Asya ve Avrupa’ya kadar uzanan geniş bir güzergâhta izleyicilere dünyanın farklı bölgelerinde neler olup bittiğini anlama imkanı sunuyor.Gençlik ve Spor  Bakanlığı tarafından Gençlik Merkezlerinde "Hasbihal Gençlik Sohbetleri ve Seyyah" programları kapsamında gençlerle buluşuyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni Öztaş  tüm gençleri programa davet ediyor.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.