Losev

Gazeteci Nazlı Ilıcak tutuklandı

Videoyu Aç Gazeteci Nazlı Ilıcak tutuklandı
A
a

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aynı soruşturma kapsamında 5 gazetecinin de tutuklandığı öğrenildi.

Darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden 20'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Savcı, gözaltına alınanlar arasında bulunan Bülent Mumay'ı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk etti. Mumay, akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Nazlı Ilıcak ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ilıcak'la beraber aynı soruşturma içerisinde yer alan 5 gazetecinin de tutuklandığı öğrenildi.

GAZETECİLER BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteci adliyeye sevk edildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nden 2 belediye otobüsüyle kelepçesiz olarak çıkarılan şüpheliler, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Adliyenin ana girişi olan C kapısından alınan şüpheliler, soruşturma savcılığı tarafından sorgulandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.