Losev

Galatasaray'lılardan Öğrencilere Yardım

Videoyu Aç Galatasaray'lılardan Öğrencilere Yardım
A
a

Galatasaray’ın bağımsız taraftar grubu ultrAslan tarafından, Bitlis Galatasaraylılar Derneği işbirliğiyle, Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesine bağlı köy okullarındaki öğrencilere giyecek, ayakkabı, kırtasiye ve okul ihtiyaçları yardımları yapıldı.

Türkiye genelinde yaklaşık 25 ilin köy okuluna yardım yapan ultrAslan taraftar grubu, Bitlis il merkezine bağlı Yenice Köyü İlkokulu ile Tatvan ilçesine bağlı Dalda Köyü İlkokulu öğrencilerine yardım yaptı.
 
Yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarını seçtiklerini belirten ultrAslan taraftar grubu önde gelen isimlerinden Sucu lakaplı Cahit Mandeş ‘Bir Dilek Tutun’ kampanyası kapsamında Bitlis’e gelip köy okullarındaki öğrencilere giyecek, ayakkabı, kırtasiye ve okul malzemeleri yardımları yaptıklarını söyledi.
 
Türkiye genelinde çok sayıda ihtiyaç sahibi köy okullarına yardım yaptıklarını ifade eden Mandeş “Doğu illerimizde bulunan köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bitlis Galatasaraylılar Derneği Başkanı İdris Dağdağan ise katkılarından dolayı ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ederek önümüzdeki günlerde buna benzer yardım kampanyalarının devam edeceğini belirtti.
 
Dalda Köyü İlkokulu Müdürü Eray Yıldız da, öğrencilere yapılan yardımdan dolayı Galatasaray yönetimine ve ultrAslan taraftar grubuna teşekkür etmek istediğini ifade etti.
 
Sevinçlerini öğretmenleriyle paylaşan öğrenciler ise Galatasaray’a teşekkür ettiler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.