DEM Bitlis Belediye
Losev

Füsun Demirel, Aile İşi dizisi kadrosunda çıkartıldı!

Videoyu Aç Füsun Demirel, Aile İşi dizisi kadrosunda çıkartıldı!
A
a

Pazar günü yayımlanan söyleşisinde, hayalindeki rolden bahsederken "Gerilla rolünü oynamak istiyorum" dediği için yoğun bir şekilde sosyal medya lincine uğrayan başarılı oyuncu Füsun Demirel, 'Aile İşi' kadrosundan çıkartıldı.

Türkiye sinemasında bir dönemine bir döneme damga vuran oyunculardan, sektörün bilhassa kadın ve insan hakları, demokrasi meselelerinde sözünü sakınmayan kadınlarından, günümüzde sinema, TV dizileri ve tiyatro alanında yoğun bir üretim halinde olan Füsun Demirel 'in uğradığı sosyal medya lincinden sonra şimdi de rol aldığı dizideki görevine de son verildi.

Füsun Demirel Cumhuriyet gazetesinden Ezgi Atabilen 'e verdiği söyleşide "Oynamak istediğiniz bir rol kaldı mı?" sorusuna, "Çok var. Mesela o dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi. Kadınların özgürleşmesi adına çalışmak ve üretmek istiyorum. Bütün bir hayatımı buna adadım. Ölene kadar da devam edeceğim. Her şeye rağmen inadına kahkaha!" yanıtını vermişti. Demirel söyleşi boyunca barışa ve kadın özgürlüğüne atıfta bulunuyordu. Atabilen'in bir sorusu üzerine, "(...) Eğer toplumda bir ivme olacaksa kadınlar öncüsü olacaklar. Çünkü kadınlar bu toplumda gerçek acıyı çeken taraf. Sayın Erdoğan’ın da dediği gibi, bir kere anne. Bu ülkede yapılan bütün bu zulüm ve neredeyse iç savaş sırasında, en büyük acıyı anneler, yani kadınlar yaşadı" yanıtını vermişti. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.