Losev

Fransa'da Uçak Kazası

Videoyu Aç Fransa'da Uçak Kazası
A
a

Germanwings havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Fransa'nın güneyindeki Alp Dağları yakınlarında düştü. Barcelona'dan Düsseldorf'a giden uçakta 142 yolcu ve 6 mürettebat vardı.

Fransa'da meydana gelen uçak kazasında, uçakta bulunan ikisi bebek 144 yolcu ve 6 mürettebattan kurtulan olmadığı bildirildi. Bu gün sabah saatlerinde İspanya'nın Barcelona kentinden Almanya'nın Düsseldorf kentine gitmek üzere havalanan Airbus A320 tipi uçağın havalandıktan yaklaşık bir saat sonra düştüğü tahmin ediliyor. İlk olarak Fransa ekipleri tarafından yeri tespit edilen uçağın, Türkiye saatiyle 10.55'te havalandığı ve son olarak uçaktan Türkiye saatiyle 11.47'de de imdat sinyali gönderildiği açıklandı. 
 
Öte yandan uçakta hayatını kaybeden yolculardan 45'inin İspanya vatandaşı olabileceği, uçakta Türkiyeli yolcuların da bulunduğu bildirildi. Düşen uçak ile ilgili bilgiler Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından yapılan açıklama ile basınla paylaşıldı. 
BBC'nin haberine göre; İspanya Başbakanı halen kazanın sebebinin bilinmediğini söyledi. 
 
Arama kurtarma ekipleri Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Nice kentinin 100 kilometre kuzeyinde tespit edilen enkaz bölgesine doğru harekete geçerken, Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve'nun da enkaz bölgesine ulaşmak üzere yolda olduğu bildirildi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.