Losev

Farkındalık oluşturmak için sahada kitap okudular

Videoyu Aç Farkındalık oluşturmak için sahada kitap okudular
A
a

Güroymak Gençlikspor kulübü sporcuları ve hocaları tarafından ilçeye ait spor sahasında kitap okuma etkinliği düzenledi.

Güroymak ilçesi Şirintepe mahallesinde bulunan ilçe sahasında Güroymak Gençlikspor kulübü kitap okumanın önemine dikkat çekmek için saha içinde oturarak kitap okudular. Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar’ında katıldığı etkinlikte bir süre kitap okuduktan sonra sporcularla sohbet etti.

Konuya ilgili öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Sancaktutar; kitap okuma alışkanlığını bir elde edebilirsek zaten kitabı elden düşürmeyeceğiz. İnanır mısınız şuanda okuduğum bir tarih kitabı var yeni bitirdim böyle okumadıkça insan kendini boşlukta hissediyor. Onun keyfini aldıktan sonra zaten birinin size kitap okuyalım demesine gerek kalmıyor. Herkesin ilgili alanı farklı tabii ben tarihe meraklıyım sizlerde spor tarihine meraklı olabilirsiniz. Fırsat oldukça elimizden kitabı düşürmemiz lazım daha bilgili olmamız ve dünyayı iyi tanımamız için kitaplarla hemdem olmamız gerekiyor dedi.

Güroymak Gençlikspor kulübü başkanı Sıracettin Şahsuvaroğlu açıklamasında çağımızın günümüzde insanların sanal alemle ilgilenmesi gününün tamamını neredeyse sanal alemle geçirmesinden dolayı ülkemizin bir sıkıntısıdır. Bizde çocuklarımızın henüz yeni oldukları için kitabın faydalarını anlatarak öncelikle bir kitabın neye yaradığını onlara hem öğretmek, uygulamak ve dikkat çekmek için antrenman öncesi hocalarımızla görüştük dedi.
Güroymak Gençlikspor kulübü antrenörü Mahmut Yaman ise bedensel antrenman ihtiyacı duyduğumuz kadar zihinsel antrenmana da ihtiyaç duyuyoruz. Kesinlikle ikisini birleştirmemiz gerekir ki güzel bir şey ortaya çıksın dedi.

Etkinlik sonunda Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar, Güroymak Gençlikspor kulübü başkanı Sıracettin Şahsuvaroğlu, Güroymak Gençlikspor kulübü antrenörü Mahmut Yaman ve sporcular hatıra fotoğrafı çekti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.