Losev

Eski Lise Mezunları Yapılan Organizasyonla Bir Araya Geldiler

Videoyu Aç Eski Lise Mezunları Yapılan Organizasyonla Bir Araya Geldiler
A
a

Ahlat ilçesinde 2006 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nin mezunları yapılan organizasyonla yıllar sonra ilk kez bir araya geldi.

2006 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nden şimdiye kadar mezun olan 283 öğrenci ve 8 yıllık eğitim öğretim sürecinde okulda görev yapmış öğretmenler, okulu yaptıran hayırsever işadamı Sadullah Gencer, okul yönetimi ve okul-aile birliğinin öncülüğünde mezunlar buluşması etkinliği düzenlendi. Ahlat Öğretmenevi'nde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Sadullah Gencer Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Bildirici, mezuniyetinin 8. yılını dolduran Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nin, tüm öğretmenlerini ve mezun öğrencilerini yıllar sonra bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, mezun olan öğrencilerini üniversite mezunu veya Türkiye'nin değişik üniversitelerinde okuyor olarak görmekten ise gurur duyduklarını söyledi.

Daha sonra mezun öğrenciler adına konuşma yapan İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Muhammet Demirtaş, bu önemli Günde yıllar sonra lise arkadaşlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Demirtaş; "Öncelikle bu anlamlı buluşmada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Hayatımız boyunca kalbimizin bir köşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladığımız dostlukları yaşadığımız, o unutulmaz lise yıllarının özlemini dindirmek amacıyla bugün burada bulunmaktayız. Sadullah Gencer Anadolu Lisesi ailesinin fertleri olarak bizler, yurdumuzun dört bir yanında öğrenimlerimizi devam ettirmekte ve gittiğimiz yerlerde her zamanki çalışma azmimizi sürdürüp, yarınlara daha güçlü, daha inançlı bir şekilde ulaşma arzusu taşımaktayız. Bizler, bizi her koşulda kayıtsız şartsız kabul eden ailelerimizin ve bize bu yolda birer yoldaş olan öğretmenlerimizin emeklerini, üzerlerimizde taşımakta olduğumuz bilinciyle yola çıktıysak eğer, bu emeklerin hakkını, kendilerinin de bizlerden beklediği üzere, ancak ve ancak insanımıza ve insanlığa fayda düsturuyla ödeyebiliriz. Ve şahsım adına da şunun inancını taşımaktayım ki; okulumuzun banisi Sayın Sadullah Gencer'in de Ahlat'a yapmış olduğu böyle bir yatırımdan tek beklentisi, bizlerin de yeri ve zamanı geldiğinde vatanımıza, milletimize, bilhassa bu Topraklara, bu Toprakların insanlarına karşı yapacağımız yatırımlar ve sağlayacağımız katkılardır. Bugün burada toplanmış olmamız ve Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nin adını mezunlar olarak böyle etkinliklerle insanlara duyurmuş olmamız, bahsettiğim üzere, vefa bilincinin üzerinde her birimizin özenle durduğunu göstermektedir" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere öğle yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından mezunlar buluşması programı müzik ile devam etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.