Losev

Eşbaşkan Olan: Caddeler daha renklenecek

Videoyu Aç Eşbaşkan Olan: Caddeler daha renklenecek
A
a

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, kentin önemli meydanlarından olan Nurullah Eren ve Yeni Çarşı caddelerinde yapılacak peyzaj çalışmaları projesi sonucu caddelerin daha da renkli olacağını belirtti.

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, kenttin önemli meydanlarından olan Nurullah Eren ve Yeni Çarşı caddelerinde yapılacak peyzaj çalışması projesi öncesi alanda incelemede bulundu. Caddelere yeni bir kimlik kazandırılması amacıyla yapılan proje ile caddelerdeki yeşil alanı yüzde 8’den yüzde 35 çıkarılması hedefleniyor.

Proje kapsamında ahşap oturma alanı, çiçek parterleri, ağaç ve çalılar uygun yerlere yerleştirirken, çim serme işleminin yanı sıra altyapı sistemleri yenilenen meydan aydınlatılarak gece ve gündüz vatandaşların kullanımına sunulacak.

Proje kapsamında yapılacak çalışma ile ilgili alanda inceleme yapan Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, Fen İşleri Müdüründen ve Mimardan bilgi aldı. Konuya ilişkin kısa bir konuşma yapan Olan, kısa süre içerisinde başlayacak çalışmalar sonucu caddelerin daha da renkli olacağını belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.