Losev

Eşbaşkan Kar Temizleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Videoyu Aç Eşbaşkan Kar Temizleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi
A
a

Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, kent merkezi ve mahallelerde devam eden kar temizleme, kar tahliye ve kaldırım temizliği çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çalışmalar sırasında açıklama yapan Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, kar yağışı ile birlikte geceden tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediyemiz kar kürüme, sahada temizleme çalışanları, tuzlama ekibi olmak üzere 3 vardiya esasına göre çalışan 6 ekip oluşturduk.Yaptığımız çalışmalarla birlikte yaklaşık 70 kişinin görev aldığı ekiplerde bir taraftan kar kürüme çalışması yapılırken diğer taraftan da tuzlama çalışmaları süratli bir şekilde devam ediyor. Büyük kamyonlar ile toplanan kar birikintileri şehir dışına atılırken her ekipte yer alan greyder, kamyon, kepçe, tuzlama araçları öncelikli olarak ana arterlerin açılması sonrasında da cadde ve sokakların karla mücadelesinde görevlendirildik. 3 vardiya olarak 7/24 çalışan ekiplerin yanında mahallelerde ve sahada kaldırımları ve sokakları temizleyen ekipler oluşturduk.
 
Ekiplerimiz Sahada
 
Eşbaşkan Olan, “Karla mücadele konusunda şehir genelindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için çalışmaya devam ediyoruz. Kış şartlarına hazır olmayan, kar lastiği bulunmayan ve zincir kullanmayan araçların trafiği olumsuz etkilemesi ekiplerimizin kar temizleme çalışmalarını da olumsuz etkiliyor. ” diye konuştu.
 
Duyarlılık Bekliyoruz
 
Olumsuz hava şartlarında herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini de açıklamalarına ekleyen Eşbaşkan Olan, “Kent genelinde belediyemize bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu vesileyle hemşerilerimizi bir kez daha herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için kar lastiği ve zincir kullanma konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.