Losev

Eren Üniversitesi'nde Çifte Galibiyet

A
a

Bitlis Eren Üniversitesi basketbol ve voleybol takımları, üniversitelerarası basketbol ve voleybol müsabakalarında rakiplerini yenerek, çiftçe galibiyet sevinci yaşattı.

Bitlis Eren Üniversitesi ev sahipliğinde Rahva Yerleşkesinde bulunan çok amaçlı spor salonunda Mardin Artuklu Üniversitesi ile karşılaşan Bitlis Eren Üniversitesi Basketbol Takımı, rakibini 64-46 gibi net bir skorla yenerek maçın galibi oldu.

Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinin yoğun tezahüratları eşliğinde oynanan maç oldukça heyecanlı ve çekişmeli başladı. Maçın neredeyse tamamını önde götüren Bitlis Eren Üniversitesi karşılaşmayı 64-46 kazandı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 20-24 Aralık 2013 tarihleri arasında 11 üniversitenin katıldığı üniversiteler arası 2.lig voleybol müsabakalarının ilk gününde Mustafa Kemal Üniversitesi ile karşılaşan Bitlis Eren Üniversitesi Voleybol Takımları ise rakibini 3-2'lik skorla yenip maçın galibi oldu.

Oynan maçların ardından açıklama yapan Bitlis Eren Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Salih Aygün, hem basketbolda hem de voleybolda galip gelerek, çifte galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.