DEM Bitlis Belediye
Losev

Erdoğan rahatsızlandı, katıldığı canlı yayına ara verildi

Videoyu Aç Erdoğan rahatsızlandı, katıldığı canlı yayına ara verildi
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı, söyleşi yarıda kesildi. Bir süre sonra tekrar başlayan program Erdoğan'ın "Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm" açıklamasının ardından sona erdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınına katıldı. 

Programın sonlarına doğru Ülke TV Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk soru sorarken ekranda gözüken Erdoğan'ın yutkunmakta güçlük çektiği ve ekibinden birilerine doğru baktığı görüldü.

Daha sonra kamera Hasan Öztürk'e döndü ve Erdoğan bir daha ekrana gelmedi. Hasan Öztürk sorusunu sorarken Erdoğan'ın rahatsızlandığını görünce önce duraksadı sonra rejiye '"Reklama girelim" diye seslendi. Hasan Öztürk daha sonra ayağa kalktı ve Erdoğan'ın yanına gitmekle gitmemek arasında kararsız kaldı. Bu sırada "Eyvah, eyvah" fısıltıları da ekrana yansıdı ve reklama gidildi.

Kısa bir aradan sonra yayın devam etti. Erdoğan soruları yanıtlamaya devam etmeden önce “Dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm. Hatta 'iptal etsek mi' dedim ama sonra, ‘söz verdik gelelim' dedim. Sizlerden ve seyircilerden helallik istiyorum" açıklamasını yaptı. Program kısa bir süre sonra da sona erdi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.