Losev

Erdoğan İran'a Gidiyor

Videoyu Aç Erdoğan İran'a Gidiyor
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak ziyarette Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecek.

Erdoğan'ın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülüyor.
 
Cumhurbaşkanlığı Basin Basdanismanligindan yapilan açıklama şöyle:
 
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Hasan Ruhani'nin davetine icabetle, beraberlerinde Sayın Bakanlarımızın da yer aldığı bir heyetle, 7 Nisan 2015 tarihinde İran'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceklerdir. Ülkemizden İran'a Cumhurbaşkanı düzeyinde dört yıl aradan sonra yapılacak bu ziyaret vesilesiyle, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı düzenlenecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, İran'ın dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney ve Cumhurbaşkanı Sayın Ruhani'yle Tahran'da görüşmelerde bulunmaları öngörülmektedir. Ziyaret sırasında Türkiye-İran arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacak, ayrıca bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş teatisinde bulunulacaktır."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.