Losev

Erdoğan: Ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa konuşturuyorlar

Videoyu Aç Erdoğan: Ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa konuşturuyorlar
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damadı Selçuk Bayraktar ile ilgili yapılan yorumlara TV programlarını hedef göstererek yanıt verdi: Ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa televizyonda bunları konuşturuyorlar...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, beraberinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nde iftar programına katıldı.

İftardan sonra konuşan Erdoğan, damadı ve Baykar yöneticisi Selçuk Bayraktar'a ilişkin eleştiri ve yorumlara, televizyon programları ve konuklarını hedef alarak yanıt verdi: "Ne kadar imansız, kitapsız komünist varsa bunları TV’lerde konuşturuyorlar. Elinize dizinize dursun." 

Erdoğan, şunları söyledi:

"Yatıyorlar, kalkıyorlar televizyon ekranlarında, 'Selçuk aşağı Selçuk yukarı.' Ne yaptı Selçuk? Neymiş, damatmış. Rahmetli babaları, bankalardan kredi almadan çalıştı. Şu anda çocukları da aldıkları bu terbiyeyle devam ediyorlar. İhraca yönelik çok ciddi bir potansiyel var. Talepleri karşılayamıyorlar. Öyle bir baba ki devletin tahsis ettiği yerleri bile almıyor. 'Yapma. Devlet tahsis ediyor. Niye almıyorsun? Çünkü sen stratejik bir yatırım yapıyorsun, sana bunu hak olarak devlet veriyor.' Yatıyorlar, kalkıyorlar ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa televizyonda bunları konuşturuyorlar. Bunlar devlet, millet düşmanı. İşleri güçleri, neymiş, 'Erdoğan bunlara bol bol para vermiş.' Elinize dilinize dursun. O kuyruğundan ayrılmadıklarınız, bu devletin bankalarından para aldılar ama bu aile, bu konularda çok hassas."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.