DEM Bitlis Belediye
Losev

Erdoğan: Arzumuz En Kısa Sürede Rusya ile Vize Muafiyetinin Sağlanmasıdır

Videoyu Aç Erdoğan: Arzumuz En Kısa Sürede Rusya ile Vize Muafiyetinin Sağlanmasıdır
A
a

Rusya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ile vize muafiyeti konusunda kısmi bir çalışmanın yapıldığını söyleyerek, "Arzumuz en kısa sürede tüm muafiyetin sağlanmasıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısının açılışında konuştu.
Erdoğan, "Terörle mücadele alanında yakın eşgüdüm halinde hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Suriye'de DEAŞ'a karşı sergilediğimiz kararlı tutumu diğer terör örgütlerine karşı da göstermeliyiz. Bu bakımdan PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin Moskova'daki faaliyetlerine son verilmesini özellikle bekliyoruz." dedi.

"SURİYE'DE İSTİKRARIN SAĞLANMASI İÇİN HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptıkları görüşmede Suriye ve terörle mücadele konusundaki değerlendirmelerini paylaştıklarını belirterek, "Akan kanın durması, Suriye'de istikrarın bir an önce sağlanması için hepimize önemli görevler düşüyor." ifadesini kullandı.

"BİZİM ARZUMUZ EN KISA SÜREDE TÜM MUAFİYETİN SAĞLANMASIDIR"

Vize muafiyeti anlaşmasını tekrar canlandırmak için bir çalışma olmasında fayda olduğunu belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İş adamlarımıza, Rusya'ya ticari taşımacılık yapan sürücülerimize, uçak mürettebatına ve resmi pasaportlara yönelik bazı formüller üzerinde çalıştığınızı biliyorum. Bizim arzumuz en kısa sürede tüm muafiyetin sağlanmasıdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Vize muafiyeti anlaşmasını tekrar canlandırmak için bir çalışma olmasında fayda var. İş adamlarımıza, Rusya'ya ticari taşımacılık yapan sürücülerimize, uçak mürettebatına ve resmi pasaportlara yönelik bazı formüller üzerinde çalıştığınızı biliyorum. Bizim arzumuz en kısa sürede tüm muafiyetin sağlanmasıdır." dedi..
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.