Losev

Erbakan Vakfı Bitlis Şube Başkanı Ayhan Uslu tarafından Erbakan'ı anmaya davet

Videoyu Aç Erbakan Vakfı Bitlis Şube Başkanı Ayhan Uslu tarafından Erbakan'ı anmaya davet
A
a

Erbakan Vakfı Bitlis Şube Başkanı Ayhan Uslu, vatandaşları İstanbul'da düzenlenecek olan Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan anma programına davet etti.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, merhum başbakan Necmettin Erbakan için 4 Mart'ta İstanbul Abdi İpekçi Arena'da Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan adıyla anma programı düzenleneceğini belirtti.

Erbakan'ın hayatı boyunca davası için çalışan, ümmetin bilinçlenmesini sağlayan, baskıcı diktalara karşı mücadele etme düşüncesini Müslümanlara aşılayan, Müslümanların dertleriyle dertlenen, bir çiçekle baharı getiren büyük ilim, fikir ve dava adamı olduğunu ifade eden Uslu, şunları kaydetti:

Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 6. yılında rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Büyük bir heyecana ve büyük bir katılıma sahne olması beklenen bu önemli program, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın milli görüşün ikinci 40 yılına ışık tutacak konuşmasıyla da ayrıca önemli olacaktır. Bu münasebetle bütün kardeşlerimizi, bu önemli gecede aramızda görmek ve bu heyecana ortak olmalarını görmek bizleri memnun edecektir.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.