Losev

Emitt Fuarı Sona Erdi

Videoyu Aç Emitt Fuarı Sona Erdi
A
a

İstanbul’da bu yıl 22-25 Ocak tarihleri arası 19’ncusu gerçekleştirilen ve yaklaşık 71 ülkeden 4 Bin 500 katılımcının yer aldığı EMITT fuarı sona erdi.

Bitlis, Güroymak, Mutki Belediyesi ve ovakışla ve yolalan beldelerinin katıldığı fuar Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların, dört gün boyunca kendi bölgelerine ait yöresel ürünlerini ve kültürlerini tanıttı. 22 Ocak’ta açılan, ilk iki gününde profesyonel turizmcilerin ziyaretine açılan fuarın üçüncü ve dördüncü gününün misafirleri halk oldu.

Dünya turizm sektörünü bir araya getiren fuara yerli ve yabancı çok sayıda turizmci katılırken Bitlis Belediyesi standı, büyük ilgi topladı. Tarihi ve doğal güzelliklerin yanında yöresel ve kültürel özelliklerin tanıtıldığı fuar renkli görüntülere sahne oldu. Bitlis Belediyesi de ziyaretçilerine kentin zenginliklerini sundu.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından turizmcilerin katıldığı EMITT’te Türkiye’den birçok il, ilçe ve belediyenin yanı sıra, pek çok ülke, oteller, seyahat acentaları da yerini aldı.

Turizmin gelişme, sosyalleşme sahalarını içinde barındıran önemli bir sektör olduğunu vurgulayan Belediye Eşbaşkanları, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT’te yer almanın önemine işaret etti. Eşbaşkanlar “22 ile 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Bitlis Belediyesi, en çok ilgi gören stantlardan biri oldu. Tarihi ve doğal güzellikleriyle görülmeye değer Bitlis Belediyesi, EMITT gibi platformlarda yer alarak yakın bir süreçte turizm alanında önemli bir atak yapacağına inanıyoruz. Standımızı pek çok turizmci, yatırımcı ve tur operatörü ziyaret etti. Bu bağlamda önümüzdeki yıllarda Bitlis'in turizm alanında hak ettiği yere geleceğine inancım tam” diye konuştu.

Bitlis Belediyesi standını ziyaret edenler arasında Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu , Vedat Demiröz ,Federasyon Başkanları,Belediye Eşbaşkanları vardı. Belediye Eşbaşkanları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran ile bir araya gelen misafirlerle Bitlis ile ilgili uzun uzun bilgi aldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.