7440 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için ilk ve ikinci taksit tutarlarını ödemek isteyenlerin son şansı bugün.

Bu yapılandırma kapsamında, vatandaşlar borçlarını tercih ettikleri şekilde peşin veya aylık dönemlerle en fazla 48 aya kadar taksitler halinde ödeyebiliyorlar. Ancak uygulamadan yararlanmak için bugün itibarıyla ilk taksiti (peşin) ve ikinci taksiti ödemeleri gerekiyor.

Altın Fiyatlarında Hareketlilik Görülüyor: İşte Güncel Değerler Altın Fiyatlarında Hareketlilik Görülüyor: İşte Güncel Değerler

Ödemeleri yapmak için Gelir İdaresi Başkanlığının resmi internet adresi olan "www.gib.gov.tr"den yanı sıra, İnteraktif Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulamalarını da kullanabilirsiniz.

Fırsatı Kaçırmayın: Son Ödeme Tarihi 31 Temmuz!

Hatırlatmakta fayda var; başvuru için son tarih 3 Temmuz'da sona ermiş, ancak bu tarih bir ay uzatılmıştı. Dolayısıyla, ikinci taksit ödeme süresi de bugün, yani 31 Temmuz'da sona erecek. Bu fırsatı kaçırmamak için borçluların son ödeme tarihine dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

Vatandaşlar, bu son fırsatı değerlendirerek borçlarını yapılandırarak, kolay ve düzenli ödeme imkanı elde edebilirler. Bu yapılandırma sayesinde mali yükleri daha rahat bir şekilde taşımak mümkün olacak. Unutmayın, son tarih bugün! Yapılandırma için acele edin ve borçlarınızı kolaylıkla ödeyin.

Kaynak: HABER MERKEZİ