DEM Bitlis Belediye
Losev

Ege Bitlisliler Derneğinden Öykü Arin'e destek

Videoyu Aç Ege Bitlisliler Derneğinden Öykü Arin'e destek
A
a

            Ege Bitlisliler Derneğinden Öykü Arin'e destek

İzmir'de yaşayan Eylem ve Çağdaş Yazıcı çiftinin 3.5 yaşındaki kızları Öykü Arin'e nadir görülen Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konulmasının ardından bir çok yerde Kızılayın açtığı stantlara gelen İzmirli destek veriyor.

Minik Öykü’ye bir destekte Ege Bölgesi Bitlisliler Derneğinden geldi. Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği Karşıyaka Belediyesinin düzenlediği “Öykü Arin’e Umut Ol” kampanyasına katılarak umut olma yolunda bir adım attı.

Ege Bölgesi Bitlisliler Dernek Başkanı Muzaffer Karayılanoğlu şunları söyledi;

Ege Bölgesi Bitlisliler Derneği olarak, Bitlisli hemşerimiz, kardeşimiz, dostumuz Nesim Yazıcı’nın torunu ‘Öykü Arın’ ve donör bekleyen tüm çocuklarımız için Karşıyaka Belediye’sinin önünde kan vermeye geldik. Minik Öykü’müze umuyorum ki çok yakın zamanda gereken donör bulunacak ve normal yaşamına dönecek. Biz Bitlisliler olarak kızımıza ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmak için bu gün buraya geldik, inşallah evladımız şifa bulur, sağlığına kavuşur. Böyle yardımlarda her zaman gereğini yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.