Losev

Edip Safter Gaydalı: Abim Benim Karşımda İlk Defa Aday Değil

Videoyu Aç Edip Safter Gaydalı: Abim Benim Karşımda İlk Defa Aday Değil
A
a

Bitlis Milletvekili Adayı Edip Safter Gaydalı Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda CNN TÜRK canlı yayınına katıldı.

AK Parti’nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda CNN TÜRK canlı yayınına katılarak Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sorularını yanıtlayan eski Devlet Bakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bitlis adayı Edip Safter Gaydalı, HDP’den aday olan ağabeyi Mahmut Celadet Gaydalı ile ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu.

“Abim Benim Karşımda İlk Defa Aday Değil”

Fırat’ın, ağabeyinin HDP’den aday olmasına ilişkin sorusunu, “Maalesef” diye yanıtlamaya başlayan Gaydalı, “Daha önce de bağımsız aday olmuştu. 2002’de 1800, 2007’de 3700 civarı oy almıştı. Vazgeçer diye düşünmüştük. Ailede bir siyaset geni var. Vazgeçmiyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış” dedi.
 
“Siyasette Küslük Olmaz”

Hande Fırat’ın sorularını yanıtlayan Edip Safter Gaydalı: “Siyasette küslük olmaz neticede takdir vatandaşındır. Vatandaş sandığa gidip kararını verecek. Eğer o cihette karar verirse ben saygı duyarım, ama bu cenahta bir teveccüh gösterirse seçmen onada onlarında saygı göstermesi lazım. Siyasette küslük olmaz, siyasette sandığa küsülmez. Siyaset niçin yapılıyor. Ben daha iyi hizmet götürebilirim diye yapılıyor. Vatandaş bakacak kim daha hizmet götürüyorsa onu seçecek.” dedi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.