Losev

Düşünce Akademisinden Antalya Bitlisliler Derneğine ziyaret

Videoyu Aç Düşünce Akademisinden Antalya Bitlisliler Derneğine ziyaret
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, Antalya’da Bitlisliler Kültür ve Dayanışma derneğini ziyaret ettiler.

Antalya Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri ve neferleri tarafından karşılan Düşünce Akademisi yönetim kurulu Başkanı Serdar Durer, Dernek yöneticileri ve üyeleri ile uzunca sohbet etti. Daha sonra derneğin yönetim kurulu üyelerine birer belge takdim edildi.

Antalya Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Vedat Yapa, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade edip, Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer’e teşekkür etti.

Yapa sözlerini şu şekilde sürdürdü; bizler memleketimizden her ne kadar da ayrılmış olsak bile, gönlümüz her vakit doğup, büyüdüğümüz memleketimizdedir. Elimizden geldikçe derneğimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Faaliyetlerimizi en güzel şekilde sürdürme gayreti içerisindeyiz.  Buradaki çalışmalarımızı Bitlis’ten bir STK’nın görüp, buralara kadar gelip bizleri ziyaret etmelerinden onure olduk, heyecanlandık. Serdar Durer’e ve ekibine içtenlikle teşekkür ediyorum. Yine bizleri yalnız bırakmayan Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanımız Deniz Akgün’e ve derneğimizin tüm neferlerine teşekkür ediyorum.

Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer’de şunları ifade etti; Bitlisimizi, ülkemizin en güzel şehirlerinden Antalya’da en iyi şekilde temsil eden, Antalya Bitlisliler Kültür ve Dayanışma derneğinin kıymetli Başkanı Vedat Yapa Bey’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Gurbette, sıla hasreti çeken hemşehrilerimizin, bu ve benzer sivil toplum örgütlerinde, Bitlisin çatısı altında bir araya gelmeleri takdire şayandır. Bu STK’ların daha çok güçlendirilmesi, her türlü desteğin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde bu ve benzer sivil yapılar çok daha güçlü hale getirilecektir. Tatlı muhabbetlerinden ve misafirperverliklerinden ötürü Antalya, Bitlisliler Kültür ve Dayanışma derneğinin başkanına ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, gönüllülerine teşekkür ediyorum dedi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.