DEM Bitlis Belediye
Losev

Düşünce Akademir Başkanı Bitlis Öz Güzeldere Spor'un Oyuncuları İle Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Düşünce Akademir Başkanı Bitlis Öz Güzeldere Spor'un Oyuncuları İle Bir Araya Geldi
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, Bitlis Öz Güzeldere Spor’un oyuncuları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer sporculara hitaben yaptığı konuşmada sporun güzeliklerinden bahsetti. 5 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Bitlis 8 Ağustos Stadyumunda oynanacak olan Bitlis Öz Güzeldere Spor, Tatvan Spor maçınında fair play çerçevesinde, spor ahlakına yakışır güzel bir maç olmasını temenni ediyoruz dedi.
 
Durer yaptığı açıklama da şunları ifade etti; uzun bir süredir Bitlis’in profesyonel liglerde bir takımının olmayışı insanımızda ciddi bir özleme yol açmış. Bitlis Öz Güzeldere Spor birkaç kişinin omuzlarında yürüyor. Bu kulübün başkanı Cevdet Tuncel başta olmak üzere takımın tüm yöneticilerine, takımın teknik sorumlularına ve oyuncularına minnetarız. Ancak bunları yalnız bırakmamalı topyekun seferber olmalıyız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, iş dünyasındaki kıymetli hemşehrilerimize ve ilimiz deki tüm toplumsal katmanlardan hemşehrilerimize ciddi manada görev düşmektedir.
 
Serdar Durer sözlerine devamla; Pazar günü oynanacak olan maçta kötü bir görüntüye mahal verilmemeli, istenmeyen bir şiddet tablosunun ortaya çıkmasına müsaade edilmemelidir. Tatvan Spor’da bizim takımımızdır. Bitlis’e ve Bitlisliye yakışır hareket edilmelidir. Tüm hemşehrilerimiz o gün sahada olmalı ve takımını en güzel şekilde desteklemelidir. Dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.