Losev

Durer LYS İle İlgili Mesaj Yayınladı

Videoyu Aç Durer LYS İle İlgili Mesaj Yayınladı
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, LYS ile ilgili bir mesaj yayımladı. Durer, sınava girecek öğrencilere başarı diledi.

Söz konusu mesajda şunlar kaydedildi: “Genç kardeşlerimiz gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşmak, her anlamda donanımlı bir üniversitede okumak için sınavlara sıkı bir şekilde hazırlandı. Bütün bir yıl boyunca öğretmenler, okul ve dershane çalışanları, veliler ve öğrenci kardeşlerimiz, planlı programlı bir şekilde çalışmalarını yapıp hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar.

Tüm bir yılın meyvesinin alınacağı bu sınav, ilimiz Bitlis için de çok büyük önem arz etmekte olup geçmiş yıllardaki başarılarımızın tekrarını diliyoruz. Sınava girecek öğrenci kardeşlerimizin morallerini iyi tutmalarını, panik yapmadan, strese girmeden, gayet soğukkanlı bir şekilde sınavlarına girip çıkmalarını arzu ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını alabilmesi, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak hedeflerini yakalayabilmeleri en büyük dileğimizdir.

14, 20 ve 21 Haziran tarihlerinde Bitlis’te yaşayan herkese de önemli bir görev düşmektedir. İlgili tarihlerde, özelikle sınav saatlerinde sessizliğin çok önemli olduğunu unutmamak lazım. Sınav sükunetini bozacak ve adayların dikkatini dağıtacak her türlü gürültünün, sınav saatlerinde durdurulması gerekmektedir. İnşaat çalışmaları, korna sesi, motor sesi gibi kötü seslerin olmamasına, vatandaşlar olarak azami gayret göstermeliyiz. Hatta bahsi geçen gün ve saatlerde emniyet ya da zabıta ekiplerinin de teyakkuz halinde olması gerektiğini düşünüyoruz. LYS'ye girecek olan tüm öğrenci kardeşlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun.” Şeklinde konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.