Losev

Durer Diyanet-Sen Genel Başkanını Makamında Ziyaret Etti‏

Videoyu Aç Durer Diyanet-Sen Genel Başkanını Makamında Ziyaret Etti‏
A
a

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer Diyanet-Sen Genel Başkanını ve Genel Başkan Yardımcılarını makamlarında ziyaret etti.

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer’in Diyanet-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretler güzel bir havada geçti.
 
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade edip, düşünce kuruluşları ülkemizin çok önemli sivil dinamikleridir. Düşünce kuruluşlarının fikir ve önerileri önemsenmelidir. Dedi.
 
Genel Başkan Mehmet Bayraktutar sözlerini şöyle sürdürdü; Bitlis birçok alimin, ulemanın yetiştiği kadim bir kenttir. Şuan Genel Başkan Yardımcılarımızdan biri olan sevdiğimiz kardeşimiz Cebrail Yakışır’da Bitlislidir. Ta Bitlis’ten buralara kadar gelip bizi de ziyaret etmenizden büyük mutluluk duyduk. Şeklinde konuştu.
 
Düşünce Akademisi Başkanı Durer daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır, Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, Genel Başkan Yardımcısı Ali Bayır, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman’ı ziyaret edip, Diyanet-Sen Genel Merkezinden ayrıldılar.
 
Genel Başkan Yardımcısı Cebrail Yakışır, Düşünce Akademisi Başkanı ziyaretleri ile ilgili şunları ifade etti; Serdar Durer kardeşimiz Bitlis için ciddi manada mesai harcayan, gerçek bir Bitlis perverdir. Ziyaretlerinden de büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Dedi.
 
Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer ise ziyaretle ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti; Diyanet-Sen ülkemizin çok önemli bir sivil örgütlenmesi, bir sendikasıdır. Başta İmamlarımız olmak üzere, Diyanet’in tüm kıymetli çalışanlarının sesi olan Diyanet-Sen ülkemizdeki her türlü toplumsal konuya da duyarlılık göstermektedir. Bizleri ağırlayan, muhabettini esirgemeyen Başta Diyanet-Sen Genel Başkanı Muhterem büyüğüm Mehmet Bayraktutar bey olmak üzere, Genel Başkan Yardımcısı, kıymetli hemşehrimiz, Bitlis’in yetiştirdiği ender şahsiyetlerden Cebrail Yakışır bey’e ve birbirinden değerli diğer genel başkan yardımcısı ağabeylerime şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.