Losev

Durer'den 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı‏

A
a

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Topluluğu Başkanı Serdar Durer 24 Temmuz Basın Bayramı sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Durer konuşmasında şunları ifade etti; basında sansürün kaldırılışının 105'inci yıl dönümü dolayısıyla tüm basın camiasının bu anlamlı gününü kutluyorum. Yılda bir defa hatırladığımız fedakâr, cefakâr basın mensuplarımız bizi her vakit hatırlamakta, ifa ettikleri görevleri sebebi ile bizleri ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturmaktadırlar. Bizleri bilgilendirmek için canla, başla mücadele etmekte, her konuda doğru bilgiye ulaşmamızı sağlamaktadırlar. Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, görevini en iyi şekilde yapabilmesi için hepimizin destek olması gerekir.
 
Bitlis basınının da yansız ve ilkeli duruşu ve bundan taviz vermemesi takdire şayandır. Bitlis basınına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşması için çok büyük görevler düşmektedir. Geleceğin Bitlisi için Bitlis basını bugüne kadar ki fedakarlığını sürdüreceğine olan inancımız tamdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını içtenlikle kutluyorum. Dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.