Losev

Dünya şampiyonasında derece alan sporcular Rektör Yardım'ı ziyaret etti

Videoyu Aç Dünya şampiyonasında derece alan sporcular Rektör Yardım'ı ziyaret etti
A
a

Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda derece elde eden sporcular, BESYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Atlı ve Kick Boks ve Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ömer Uğur ile birlikte, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım'ı ziyaret etti.

Sporcuları makamında kabul eden Rektör Yardım, başarılarından dolayı sporcuları ve sporcuların antrenörü Ömer Uğur'u tebrik etti.

Sporcuların müsabakalardan dereceyle dönmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Rektör Yardım,  üniversite olarak her zaman öğrencilerimize destek olacaklarını söyledi. Sporculara ve çeşitli hediyeler takdim eden Rektör Yardım, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya Kick Boks Federasyonu tarafından 19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen ve 58 ülkeden 750 sporcunun katıldığı şampiyonaya, milli takımı temsilen BESYO'dan 3 öğrencinin katıldığı ve öğrencilerden Hasan Eripek ile Turgut Dağdağan'ın Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek  kategorilerinde Dünya üçüncüsü olmayı başardığı belirtildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.