Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda yaşanan feci bir trafik kazası, taziye dönüşü acı bir tabloya dönüştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

Almanya Dönüşü Kaza Meydana Geldi

Olay, Ergani ilçesine bağlı kırsal Demirli Mahallesi mevkii Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Almanya'da bir yakınlarının kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine Diyarbakır'da taziye ziyareti gerçekleştiren aile, taziye sonrasında Adana'ya gitmek üzere yola çıktı. Ancak kaza, ailenin içinde bulunduğu otomobilin, lastiği patlamış olan ve duran kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kaza nedeniyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

diyarbakirda-taziye-donusu-feci-kaza-3-olu-2si-agir-4-yarali-1-001.jpg

Yolculuk Yapan Aile Kaza Geçirdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil içerisinde bulunan şoför Ahmet Tekin (53), O.Ç. (39) ve R.T.’nin (45) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan A.T. ve K.Ç. ile kamyonet sürücüsü Fatih Meşe ve H.K. ise sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Ancak A.T. ve K.Ç.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsi için Adli Tıp Morgu'na götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve diğer ayrıntılar henüz netlik kazanmazken, jandarma ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

diyarbakirda-taziye-donusu-feci-kaza-3-olu-2si-agir-4-yarali-001.jpg