Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde meydana geldi. Mehmet Şah Atlı’nın evinin yakınına gökyüzünden henüz belirlenemeyen bir cisim düştü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ekipleri, AFAD ve uzman ekipler sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, jandarma ekipleri söz konusu alana girişe izin vermedi.
Düşen cismin ne olduğu henüz netlik kazanmazken, ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Cismin bir mühimmat parçası olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Görgü tanıklarından köy sakini Muhammet Atman ise hayvanlarını otlattığı sırada gökyüzünden bir cismin süzülerek düştüğünü gördüğünü, ancak cisme yaklaşmayarak durumu yetkililere bildirdiğini söyledi.



