Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Mustafa Ersoy, dün sabah namazını kıldıktan sonra evine dönmedi. Ailesi ve yakınları, Mustafa Ersoy'u 2 gündür bulamamanın endişesi ve kaygısıyla arama çalışmalarına başladı.

Hayvancılıkla uğraşan Mustafa Ersoy'un kaybolduğu gün sabah namazını kılıp evinden ayrıldığını belirten aile, çevredeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek izini sürmeye çalıştı. Ancak güvenlik kameralarından alınan bilgiler, Mustafa Ersoy'un evinden ayrıldıktan sonraki 6 dakikalık süre içinde 10 Nisan polis karakolu önündeki durağa kadar gittiğini gösterdi.

61-yasindaki-mustafa-ersoydan-2-gundur-haber-alinamiyor-3106b806.jpg

Oğlu Selami Ersoy, babasının sağlık sorunları veya aile içindeki bir problem nedeniyle evden uzaklaşmasını gerektirecek herhangi bir durumun olmadığını ifade etti. Ailenin, Diyarbakır Emniyeti'ne başvurarak kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi.

61-yasindaki-mustafa-ersoydan-2-gundur-haber-alinamiyor-03041ff4.jpg

Diyarbakır Emniyeti'nin konuyla ilgili yürüttüğü çalışmaların devam ettiği ve ailenin, gören ya da bilgi sahibi olan kişilerden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermelerini istediği bildirildi. Mustafa Ersoy'u gören ya da yerini bilenlerin bir an önce yetkililere bildirmesi bekleniyor. (İLKHA)