Yol Verme Tartışması Kanlı Bitti

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu üzerinde, Tepeşehir Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Şanlıurfa'dan gelen şehirlerarası otobüsün şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma yaşandı. Basit bir yol verme anlaşmazlığı olarak başlayan tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak silahlı, bıçaklı ve yumruklu kavgaya dönüştü.

“KUYU-12” Operasyonu: 43 Gözaltı “KUYU-12” Operasyonu: 43 Gözaltı

Şiddetli Kavga: 7 Yaralı

Olayın büyümesiyle birlikte 2 kişi tabancayla, 2 kişi bıçakla, 3 kişi ise aldıkları darbelerle yaralandı. Çevredekilerin durumu fark edip ihbarda bulunması üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz ayrıntılı bilgi verilmezken, tedavilerine başlandığı bildirildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan bu üzücü olayın ardından yetkililer tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polisin, olayın nasıl geliştiği ve taraflar arasındaki anlaşmazlığın neden bu kadar şiddetlendiği konusunda incelemeler yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili daha fazla detayın, soruşturmanın ilerlemesiyle birlikte ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: (İLKHA)