Slayt Gösterisi
Losev

Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı mı?

Videoyu Aç Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı mı?
A
a

MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama Şuuru açık, konuşabilir durumda denildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı ani bir kalp sıkışması yaşadığı ve beyin kanaması geçirdiği iddia ve haberlerine MHP'den açıklama geldi.  MHP Genel Başkanı Semih Yalçın Başkent Üniversitesi Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, Bahçeli'nin durumunun iyi, şuurunun açık olduğunu söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yalçın, "Beyin kanaması veya kalp hastalığı ile ilgili hiçbir problemi yoktur; şu anda şuuru açık. Konuşabilir durumda. Mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye geldi. Sayın Genel Başkanımızın genel durumu iyi. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinde. Tetkiklerin çoğu yapıldı, herhangi bir problem yok" ifadesini kullandı. 

AKP Grup Başkanvekilleri Naci Bostancı ve  Mehmet Muş, Bahçeli'nin bulunduğu hastaneye geldi. 

Bajçeli'nin Özel Kalem Müdürü Çeliker: Üst solunum yolu enfeksiyonu
Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, MHP liderinin sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Bahçeli'nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirildiğini söyleyen Çeliker, kontrol altına alındığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Öte yandan Çeliker, Bahçeli'nin selamlarını iletti.

MHP kaynakları bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada 71 yaşındaki Bahçeli'nin aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı iddialarına ilişkin olarak T24'e yaptıkları ilk açıklamada Bahçeli'nin rutin kontroller için hastanede bulunduğunu söylemişti. 

"İskemik atak" iddiası
Halk TV haber merkezinin hastaneden ulaştığı bilgilere göre ise Bahçeli'nin geçici iskemik atak geçirdiği ve kalıcı bir etkisinin olmadığı iddia edildi.

İskemik atak nedir?
Geçici iskemik atak: beynimize giden kanın kısmi ya da tamamen kesilmesi ile 24 saatten az süren, kalıcı olmayan belirtilere denir. Sıklıkla bir beyin damarının pıhtı ile kapanması sonucunda meydana gelen geçici iskemik ataklarda, pıhtının yok edilmesi halinde belirtiler geçer ve kalıcı inme (felç) riski azalır.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.