DEM Bitlis Belediye
Losev

DEVA Partisi Güroymak kongresi ve tanıtım toplantısı yapıldı

Videoyu Aç DEVA Partisi Güroymak kongresi ve tanıtım toplantısı yapıldı
A
a

DEVA Partisi Güroymak’ta 1. Olağan Kongresini ve partinin tanıtım toplantısı yapıldı. Yeni parti binasında yapılan kongrede üyeler katılarak oy oy kullandı.

Kongre konuşmasını kısa tutan DEVA Partisi Güroymak İlçe Başkanı Emrullah Yıldırım katılımcıları hem Türkçe hem Kürtçe selamladı.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren bir otelin toplantı salonunda ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve esnaflar katılım gösterdi. Açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Güroymak İlçe Başkanı Emrullah Yıldırım, Güroymak ilçe kongresine, şeref verdiniz, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Memleketimize, milletimize deva olmak için kurulan partimiz Deva’nın su damlacıkları Güroymak’ta ve ülkemizin dört bir yanında toprağa düşerek filiz vermeye başladı. Bizler, haksızlık ve hukuksuzluğa karşı adaleti, keyfiliğe ve akraba kayırmacılığına karşı ehliyet ve liyakati, tekliğe karşı çokluğu, baskıya karşı özgürlüğü, otoriterliğe karşı demokrasiyi, ekonomideki kötü gidişe karşı güven ve istikrarı tesis etmek için yola çıktık. Her kapıyı çalacak, her eli sıkacak, her gönüle girmeye çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeyecek, gönül kırmayacağız, istişare ve uzlaşmadan yana olacağız. Görevi alır almaz bütün STK’larımızı ziyaret ettik. 

Maalesef liyakatin gerçeklerin, hakkın, emeğin yerine torpil, referans, adamcılık ve ailecilik almıştır. İnsan haklarının ihlali, özgürlüklerin kısıtlanması, toplumun nefes alması zorlaştırmıştır. Korku siyaseti ve kavgalar hepimizi yordu. Faizlere ya sev yada git diyenlere şunu diyoruz. Biz bu vatanı sizden daha çok seviyor ve terketmeyeceğiz, sonuna kadar mücadele edeceğiz dedi.

DEVA Partisi Bitlis İl Başkanı Burhan Aksoy’da bir konuşma yaparak torpil, referans ve ekonomiye değindi.

Daha sonra DEVA Partisi ilçe yönetimi ve toplantıya katılan partililer ile beraber Mehmetçik Parkında çay ikramında karşılıklı sohbetler gerçekleşti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.