DEM Bitlis Belediye
Losev

Demiröz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

Videoyu Aç Demiröz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı
A
a

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Demiröz, “Çocukların bayram edebileceği bir dünya için el ele verelim” dedi.

Demiröz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıl dönümünü ve bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularıyla kutladığını belirtti. Çocuklara armağan edilen bu özel bayramda daha müreffeh, daha huzurlu ve daha güçlü yarınlar için herkesin el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Demiröz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 96 yıldır ilk günkü coşku ve heyecanla, başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışmaktadır. Ecdadımız, birlik ve beraberliğini koruyup, vatan toprakları için üstün mücadeleler vererek, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Bu ruh ve mücadele ile milli egemenliği tesis edip, 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, fedakarlığın, bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin timsali olmuştur. Aynı ruh ve heyecan ile bugün de çocukların bayram edebileceği bir dünya için el ele vermeliyiz." dedi.

Demiröz,"Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdan aldığımız güç ile yarınları inşa ediyoruz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.