Slayt Gösterisi
Losev

Demiröz Tatvan Belediyesi şeref defterini imzaladı

Videoyu Aç Demiröz Tatvan Belediyesi şeref defterini imzaladı
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Tatvan Belediye Başkanlığı Şeref Defteri’ni imzaladı.

2015 yılında ihalesi yapılan ve kısa sürede tamamlanıp ilçeye kazandırılan Tatvan Belediyesi Yeni Hizmet Binasını ziyaret edip gezen Vedat Demiröz, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’dan devam eden projeler ve yeni belediye binası hakkında bilgi aldı. Ardından beraberindeki heyet ile birlikte meclis salonunda bir süre sohbet etti.

Tatvan gibi bir ilçeye kazandırdığı projeler ve hizmetler için Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u tebrik eden Demiröz, “Hükümetimizin desteğiyle ilçeye bir birinden faydalı onlarca proje kazandırdığı için Fettah beye teşekkür ediyoruz. Yeni belediye hizmet binasını gezdik gördük. Tatvan’ın ihtiyaçlarını karşılayacak gayet modern güzel bir bina olmuş. Bu güzel eserde emeği geçenlere teşekkür ediyor, nice Ak hizmetler nasip olmasını diliyorum. Yeni belediye binamız Tatvan halkına hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’e AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay ve parti üyeleri, Bitlis Merkez İlçe Başkanı Engin Günceoğlu ve parti üyeleri, Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve parti üyeleri, Tatvan Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.