DEM Bitlis Belediye
Losev

Demiröz ABD ve İsrail saldırıları insanlık adına kabul etmek mümkün değildir

Videoyu Aç Demiröz ABD ve İsrail saldırıları insanlık adına kabul etmek mümkün değildir
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına ilişkin açıklama yaptı.

Demiröz açıklamasında “Birleşmiş Milletlerin Kudüs kararını kınamasına rağmen ABD; inat ve ısrarla bu tahrike imza atmış, İsrail ile birlikte bir insanlık suçuna ortak olmuştur. Büyükelçiliğin taşınmasını protesto etmek, seslerini dünyaya duyurmak isteyen masum sivillerin katledilmesini, Türkiye adına, İslam âlemi adına, insanlık adına kabul etmek mümkün değildir. Mübarek Ramazan ayı öncesi ABD’nin ve İsrail’in bölgedeki sorunları daha da kötüleştirmeye sebep olacak bu girişimlerini şiddetle kınıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türkiye’nin her zaman Filistin’in yanında olacağını ifade eden Demiröz “Filistin halkı özgürlüğüne kavuşuncaya kadar, işgal altındaki vatanlarını korumak için verdikleri mücadelede sonuna kadar yanlarında olacağız ve onların sesini tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Filistinli şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.