Losev

Değerli Takipçilerimize Önemle Duyurulur

Videoyu Aç Değerli Takipçilerimize Önemle Duyurulur
A
a

Bitlis Haber13 değerli takipçilerimize duyurulur.. Haber sitemiz/siteniz ile ilgili bazı konularda açıklık getirmek için açıklama yapma gereği duymuştur.

Değerli takipçilerimiz, Kurulduğu 2010 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayınlanan Bitlis Haber13 haber sitesi, 4 yılı geride bırakarak sizlerin sayesinde halen yayın hayatına devam etmektedir.

Bitlisli'nin  tek tarafsız güçlü sesi olduğunu kanıtlayarak 4 yıl önce yayın hayatına başlayan, genç ve dinamik haber siteniz/sitemiz, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Bitlis halkından aldığı destek ve güçle devamlılığını sürdürmektedir.  

HER ÜLKE'DEN TAKİPÇİ
4 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Bitlis'in sorunlarını ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren, kanayan yaraları, aksayan işleri, başarılı yatırımları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı ve güvenilir şekilde Bitlis'te ve dünyanın her tarafından yaşayan hemşerilerine ulaştırmayı bir görev edinmiştir. Haber sitemiz dünyada 41.482 farklı kullanıcı tarafından takip edilmektedir.

Fakat bu seçim adayları ile ilgili yapmış olduğumuz haberlerde bazı propaganların yapılması, bizleri kendi kişisel sorunları ile alet etmeleri yönetimdeki arkadaşlarımızı derinden etkilemiştir.

Haber sitemiz ve yönetimimiz, siyasi ve ekonomik olarak çeşitli sorunların olduğu halde buna rağmen izlediğimiz yoldan taviz vermeden yayın hayatını sürdürecektir.

HER KESİME EŞİT MESAFEDE
Kişiyi sevmiyor/desteklemiyor olabilirsiniz, herkesimi eşit mesafede bulundurarak ilimiz, ilçelerimizi ve beldelerimizin isimlerini türkçe-kürtçe olarak yayınlamış bulunmaktayız.

Bunu farklı bir şekilde yorumlayarak bizleri hedef haline getirmeniz değil bizleri, herkesimi kapsayacak şekilde zor durumda bırakmış sayılmaktadır. Kürtlük-Türklüğü ayrıştırmak değildir. İlimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde herkesimin  olduğu bilinmektedir.

PAYLAŞILAN HABERLERE AİT GEREKLİ AÇIKLAMA
Ayrıca şunu belirtmek isteriz Bitlis merkez, ilçe ve beldelerin adaylarınıda biz belirlemiyoruz her haberin altında muhakkak kaynak veya olası nedenleri belirterek sizlerle paylaşmaktayız.

Soru ve görüşleriniz için gsm-email web iletişim üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.