Losev

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Hakkari'ye Bingöl'e Git

Videoyu Aç Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Hakkari'ye Bingöl'e Git
A
a

Başbakan Davutoğlu, Bahçeli'nin Tunceli ziyaretini eleştirerek "Valilik önünde partililerinize seslendiniz. Bir çağrıda daha bulunuyorum Hakkari'ye Bingöl'e gidin" dedi.

AKP Erzurum İl Kongresinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu "Esnafı ziyaret edeceğim dedi, edebildi mi, cemevine gideceğim dedi, gidebildi mi? Valilik önünde açıklama yapıp geri geldi. Bizde Tunceli'ye gittik. Ne yaptık? Halkımızla kucaklaştık. Herkesi bağrımıza bastık. Cemevinde ağırlandık. Bahçeli ne yaptı? Ankara'dakileri söyleyeceğim inadıyla geldi. Valilik önünde kendi partilerine seslendi. Şimdi bir çağrıda daha bulunuyorum Bahçeli'ye; Hakkari'ye gidin, Bingöl'e gidin" dedi.
 
DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASI ŞÖYLE:
 
Geçen sene Mayıs ayında Gezi provokasyonu, tam Türkiye gücünün zirvesindeyken, IMF'ye borcumuzu ödemişken birden İstanbul ve Ankara sokaklarını tam bir vandallıkla işgal etmeye kalktılar. Bunu yapanlar ağaç sevdasıyla yaptıklarını iddia ettiler. Her bir ağaç için çınar için emekler veririz. AK Parti kadroları bu provokasyonlar karşısında dimdik durdu ve bu komployu bozdu. Sonra 17-25 Aralık komploları yapıldı. İstendi ki 30 Mart seçimlerinde Türkiye bir türbülansa girsin. Bu sefer çatı aday kavramıyla partimizde tüm partiler birleşti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Bu millet çatıya bakmaz temele bakar. Anlayamadıkları bu.
 
BAHÇELİ'NİN TUNCELİ ZİYARETİ
 
Tunceli'ye yaptığım ziyaret sonrasında Bahçeli bizi ihanetle suçladı. 'Gidin' dedik, gitti. Sözümüzü dinledi. Bu güzel bir işaret. Esnafı ziyaret edeceğim dedi, edebildi mi? Cemevine gideceğim dedi, gidebildi mi? Bu nasıl vatanın birliğini savunmak. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin her yerinde varız. Biz de Tunceli'ye gittik. Herkesle kucaklaştık ve onurla bir kongre gerçekleştirdik. Bahçeli ne yaptı? Ankara'da söyleyeceklerimi söyleyeceğim inadıyla geldi, Valilik önünde kendi partililerine konuştu. Sizi vatanın her bir köşesinde bekliyoruz.
 
"DEVLET DERKEN HERALDE KENDİNİ KASTEDİYOR"
 
Türkiye'nin her yerine gideceğim, bu soruyu soracağım. Ankara'da oturarak gece gündüz bu dava için çalışan AK Parti kadrolarına kimse ihanet isnat edemez. Bahçeli, "Devlet el öpmez" diyor. Biz de diyoruz ki devlet el öptürmez, millete diz çöktürmez. Madem el öpmek polemik oldu. Devlet Bey devlet derken herhalde kendisini kastediyor.
 
VATANDAŞA KİMSE EL ÖPTÜRMEYECEK
 
Bütün devlet erkanına başbakan olarak talimat olarak söylüyorum: Hiç kimse vatandaşa el öptürmeyecek.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.