DEM Bitlis Belediye
Losev

Cumhuriyet Caddesi Tek Yön Altyapı Çalışması %83 Tamamlandı

Videoyu Aç Cumhuriyet Caddesi Tek Yön Altyapı Çalışması %83 Tamamlandı
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından devam eden altyapı çalışmaları neticesinde Cumhuriyet Caddesi’nde tek yön altyapı çalışmalarının %83’ü tamamlandı.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları neticesinde 1980’li yıllarda yapılan yaklaşık 30 bin nüfuslu ilçemizin yetersiz olan altyapısının yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 1980’li yıllarda aspestli borularla yapılan ve ömrünü dolduran altyapı yenileme çalışmaları kapsamında polietilen ve çelik borular ile değiştiriliyor.

Tatvan Belediyesi yeni hizmet binasının yanında bulunan Belediye Kavşağı’ndan Tatvan Belediyesi Arıtma Tesisi ’ne kadar olan Cumhuriyet Caddesi’nde devam eden tek yön altyapı çalışmalarında içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu drenaj ve doğalgaz hatlarının döşeme çalışmaları %83 oranında tamamlandı.

Çalışmaların planlanan şekilde devam ettiğini belirten Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Servet Işık sözlerine şu şekilde devam etti. “Şuan bulunduğumuz mevki fuar alanı civarıdır. Yerinde yapılan incelemelerde 315’lik obuz isale hattı ve 180’lik içme suyu isale hattı geçiyor. Yeni belediyeden arıtma tesisine kadar olan mesafemiz 5 bin 600 metredir. 5 bin 600 metrenin yaklaşık 5 bin 200 metresini bitirmiş bulunuyoruz. Bunu orana vurduğumuz zaman %83 gibi bir oranı tamamladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Biliyoruz vatandaşlarımız çalışmalardan dolayı sıkıntı yaşıyor. Vatandaşlarımızdan istirhamımız az bir zaman kaldı inşallah. Bu sıkıntıları hep beraber aşacağız” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.