Losev

Çocuklar Bitlis merkezde çöp topladılar

Videoyu Aç Çocuklar Bitlis merkezde çöp topladılar
A
a

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği projelerle farkındalık yaratan Bitlis Belediye Başkanlığı, ‘’Dünya Çevre Günü dolayısıyla ‘’DAHA YAŞANILABİLİR TEMİZ BİR BİTLİS İÇİN’’ Etkinliği kapsamında programlarını başlattı.

Bitlis Belediyesi öncülüğünde , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çevre ve şehircilik Müdürlüğü, kentte temizlik çalışmaları başlattı.

Yaklaşık 400 öğrenci ve kurumlardan memurlarında katıldığı temizlik çalışması, Kazımpaşa İlkokulundan başlayarak çarşının farklı noktalarında yerlerde ki çöpleri toplayarak "Daha Yaşanır Bir Bitlis İçin" ve "Yaşasın Temizlik" sloganları attı.

Bitlis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Murat Yıldız, Belediyeler çevre temizliğinde etkin rol alan kuruluşların başında geldiğini ifade etti.
Bir mekanın temizliği yalnızca o bölgeyi temizleyen belediyenin gayretleriyle mümkün olmaz.Temizliğin yolu, kirletmemekten geçer. Şehirler temizlenmekle temiz olmaz; kirletilmezse temiz kalır.

Yıldız, "Ekiplerimiz çift vardiyalı olarak çalışmaktadırlar. Akşamları trafik aksamaması için genellikle çöp araçları çöpleri toplamaktadırlar. 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla gençlerle vatandaşlarda farkındalık oluşturmak amacıyla temizlik çalışmaları yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.