Losev

CHP Bitlis milletvekili adayı Uyanık Bitlis ASKON ile bir araya geldi

Videoyu Aç CHP Bitlis milletvekili adayı Uyanık Bitlis ASKON ile bir araya geldi
A
a

Bitlis’in tanınmış iş adamlarından ve aynı zamanda 1999’dan 2009’a kadar Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmış, CHP Bitlis 1. Sıra Milletvekili Adayı Veysi Uyanık, Bitlis ASKON’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Türkiye’deki genel konular üzerine Bitlis ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişareler yapıldı. ASKON üyelerinin tavsiyelerini dinleyen CHP Bitlis Milletvekili Adayı Veysi Uyanık, CHP’nin yüzünün tamamen yenilendiğini ve güçlü bir şekilde seçime girdiklerini belirtti.
 
Bitlis ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri, Aslen Bitlis’in Mutki İlçesi Koyunlu (Oxîn) köyünden olan Veysi Uyanık’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
 
Samimi ve sıcak geçen konuşma ortamında CHP Bitlis Milletvekili Adayı Veysi Uyanık, mevcut iktidardan yıpranan, zarar gören işadamlarının destekleneceğini ve vatandaşların sorunlarına birlikte çözüm üretme sözü verdi.
 
Son olarak toplumsal huzurun sağlanması için Kürt sorununun en kısa sürede çözüme ulaştırılması gerektiğini söyleyen CHP Bitlis 1. Sıra Milletvekili Adayı Veysi Uyanık, CHP binlerce insanımızın yaşamını yitirmesine yol açan şiddeti ve çatışmayı Türkiye’nin gündeminden çıkarmakta kararlıdır. Devlet, temel görevi olan güvenliği tesis edecek, ama bunu insan haklarına tam saygı içinde, yeni yaralar açmadan yapacağı gibi Kürt sorunu çözümünde samimi ve dürüst olacaktır. Gizli bir ajandaya göre hareket etmeyecektir, her şeyin şeffaf olacağını söyledi. 
Kaynak : Bitlis Bülteni13

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.