Losev

Cezail Aktaş Basında Hakkında Çıkan Haberleri Yalanladı

Videoyu Aç Cezail Aktaş Basında Hakkında Çıkan Haberleri Yalanladı
A
a

Saadet Partisi Hizan ilçe Belediye Başkan adayı Cezail Aktaş, basında hakkında yer alan "akaryakıt kaçakçısı" haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2002 yılında yapılan asılsız ihbar üzerine yanında bulunan personeliyle birlikte gözaltına alındığını ve 7 gün Van Cezaevi'nde kaldığını anımsattı.

Saray Cumhuriyet Başsavcılığınca akaryakıt kaçakçılığı nedeniyle hakkında açılan davanın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine serbest bırakıldığını hatırlatan Aktaş, şöyle konuştu:

"10.05.2002 tarihinde ek takipsizlik kararıyla suçsuzluğum mahkeme tarafından ispat edilmiştir. Bu davada 04.07.2002 tarihinde 2002/133 saylı kararla Yargıtay tarafından beraat edildim. Belediye başkanlığım döneminde bu tür davalarla çok karşılaştım. Fakat tüm davalarım sonucunda aklandığımı, hakkımda anti propaganda yakışıksız söylem ve yazıların basına yansıması etik değildir. İçine sindiremeyeler Hizan Cumhuriyet Savcılığından sabıka kaydımı sorup öğrenebilir. 1984 yılından bugüne kadar siyasetle uğraştığımdan dolayı çok şikayet edildim ve yargılandım. Ancak halen siyasete devam ederek mücadelemi sürdürmekteyim. Özellikle belediyemizin böyle bir davayla (akaryakıt kaçakçılığı) uzaktan yakından bir alakası yoktur. Eğer sabıkalı veya suçlu olsaydım, belediye başkan adayı olamazdım."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.