Slayt Gösterisi
Losev

Celal Cerenoğlu'dan adaylık açıklaması

Videoyu Aç Celal Cerenoğlu'dan adaylık açıklaması
A
a

Güroymak’lı iş adamı ve Bitlis Sultanbeyli Dernek Başkanı (BİDER) Celal Cerenoğlu 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi yerel sitelere ait yapılan Bitlis

Yerel haber sitelerine ait ve bazı facebook hesaplarında milletvekili adaylığı ile adının geçmesi üzerine açıklamalarda bulunan Cerenoğlu şunları kaydetti.
Çok kıymetli dostlarım, akrabalarım ve değerli Bitlis'imizin güzel insanları, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. 

Malumunuz ben 25 yıldan bu yana İstanbul'da ikamet etmekteyim. Fakat hiç bir zaman doğduğum ve gençliğimizin geçtiği Güroymak ilçesini ve özellikle Bitlis'imizi hiç bir zaman unutmadım. Sizler takdir edersiniz benim adresim ve evim Güroymak'tır. Bu vesileyle benim seçim dönemlerinde sizlerin ve akrabalarımın teveccühüyle, Bitlis’li hemşerilerim anketlerde beni de milletvekili olarak mecliste görmek istiyorlar, fakat benim öyle bir adaylık gibi bir niyetim olmamıştır ve siyasetten elimden geldiği kadarıyla hep uzak durmaktayım. 

Fakat memleket ve Bitlis aşkımdan vazgeçmedim insan memleketine faydalı hizmetler yapacaksa illaki siyaset yapması gerekmez. Bitlis Dernekler Federasyonu, BİGİAD gibi Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık yaptım, halen aktif olarak Sultanbeyli Bitlisliler Dernek Başkanlığı görevi yapmaktayım. 

Bu sebeple ben Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi olarak her zaman hemşerilerimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. 

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olmadığımı belirtmek istiyorum. Beni bu adaylığa layık gören Bitlis’li hemşerilerimizden Allah razı olsun, hizmet için aday adayı olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Genel seçimlerin ülkemize ve özelikle Bitlis halkına hayırlı olmasını cenab-ı haktan dilerim, saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.