Losev

Çekya ve Romanya'ya Giden Öğrenciler Bitlis'e Döndü

Videoyu Aç Çekya ve Romanya'ya Giden Öğrenciler Bitlis'e Döndü
A
a

Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Çekya’nın Başkenti Prag’ta ve Romanya’nın Başkenti Bükreş’te, böbrek hastalıklarına yönelik inovatif bakım uygulaması üzerine yaptıkları staj sonrası Bitlis’e döndüler.

Bitlis Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Çekya'nın Başkenti Prag'ta ve Romanya'nın Başkenti Bükreş'te, böbrek hastalıklarına yönelik inovatif bakım uygulaması üzerine yaptıkları staj sonrası Bitlis'e döndüler.

Romanya'nın Bükreş kentinde, yedi öğrenci de bu ay Çekya'nın Başkenti Prag'ta staj görüp Bitlis'e döndüler. Her iki program da öğrencilere Özcan Baği, Murat Köprü, Zühal Gürcan refakat ettiler. Okullarına dönen idareci, öğretmen ve öğrencilerin ilk ziyaret ettikleri okul müdürü Serdar Durer olurken, kendilerine bu fırsatı veren müdür Durer'e teşekkür ettiler. Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Durer, öğrencilere, görevli öğretmen ve idarecilere Bitlis'i ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil edip döndükleri için teşekkür etti. Durer, bu ve benzer programların devam edeceğini, diğer öğrencilerinde önümüzdeki günlerde bu programlara dahil edileceğini söyledi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.