Ortadoğu Tuzağı

Sömürgeci Batılı devletler buraya Ortadoğu diyor ama Ortadoğu diye bir isim yoktur. Bu ismi batı emperyalist devletler koyduğu bir tanımdır. Buraya Dünya'nın Doğu'su da diyebiliriz, Milletleri Müslüman olan bu bölgelerde İnsanlar, birbirlerinin etini yemedikleri halde birbirlerini öldürüyorlar, Hayvanlar bile yiyebildikleri kadar birbirlerini öldürüyorlar.

A
a

Devletler, örgütler, bunu yaparken putlarını, dinlerini, egolarını, Batılı patronlarını tatmin etmek için İnsan öldürüyorlar.
 
Bunların yaptıklarına savaş değil, katliam diyebiliriz. Bunlara sebebiyet eden Batı bu vahşetini dünya'ya medeniyet diye pompalıyor.
 
Bu işlerin başını çeken Amerika kana duymuyor sürekli fitne tohumu ekiyor. Dünya'da en çok insan öldüren devlet olarak tarihe geçerken böyle bir devletten medeniyet bekleyebilirmisiniz. Hollywood senaryolar hazırlanırken, senaristler ve oyuncular Kürt, Türk, Arap ve Acem olanlardır. Bunların kimliğinde İslam yazılıdır ama bunlar islâma teslim olacaklarına İslam'ı ırklarına ve mezheplerine kurban ediyorlar.
 
Batı emperyalizminin Savaş'a gönderecek insanları yoktur ama savaştıracak çokça kendilerine hizmet eden kukla bulmaktadır. Batı ortadoğudaki mazlum halkların yaşadığı bu toprakların yeraltı ve yerüstü zenginliklerini çalarak onları aç bırakarak kendine bağlı birer hizmetçi durumuna düşürmüştür. 
 
Bu topraklar üzerinde yüzyıllardır Kurduğu yapay kukla devletler, örgütler, sendikalar, ırka dayalı milliyetçilikler, yapay mezhep taassupçuları sayesinde çokta para harcamadan insanları birbirine kırdırarak emeline ulaşmaktadır.
 
Amerika dış işleri Bakanı Condoleezza Rice 2008'deki konuşmasında biz Irak'ı üç bölgeye ayıracağız Demişti. 
 
İşte resme bir bütün olarak bakarsak bu gün bölgede kimin projeleri işleniyor, kimler için kan dökülüyor hemen anlarız.
 
Bugün bölgede işid Suudiarabistanla, Beşar İran ve Rusya ile, Pyd, İsrail ve Amerika ile, Maliki İran ve Amerika ile iş tutarken ne yazıkki Müslüman'ların yaşadığı bu topraklarda Batı emperyalizmi hariç bu Savaşların bir kazananı olmaz. 
 
Hele mezhep ve ırk eksenli çalışanların kısa Süreli bir kazançları görünsede uzun vadeli kazançları olmaz.
 
Batılı devletler ve kendilerine bağlı kukla örgütlerle Savaşı başlatırlar ama ne zaman durduracaklarını anlamazlar 
 
onlar için kadın çocuk ve yaşlıların iniltileri, feryatları ne kadar acı verdiklerini idrak edemezler. 
 
Onların çocukları üstün Irk anlayışları ile güzel yerlerde oyuncaklarla yaşamlarını sürdürürken, 
 
Müslüman'ların ve mazlumların Çocuklarının ölümlerinin bir Değeri yoktur. Çünkü onlar merhametsiz ilahi Eğitime tabi olmayan vahşi hayvanlar gibi yetişmişler. 
 
Ahiret diye bir hesabları olmadığı gibi dünyevi olarakda, Para endeksli ve çıkar endeksli bir gelecek dışında hiç bir hesapları yoktur, bu yetmezmiş gibi İslam Toprakları'nda kendilerine bağlı örgütleride öyle yetiştirmişlerdir.
 
Günümüze bu savaşlara müdahale edebilecek savaşları durdurabilecek Emperyalist devletler dışında kendi başına karar verecek hemen hemen ayakta hiç bir devlet bırakmadılar. Müslümanların Yaşadıkları devletler ya hasta ya basiretsiz kuklalar, yada başkaları Tarafından atananlar olduğu için bir çözüm getirmemektedirler.
 
Allah yeryüzünde sadece Müslümanlar'a değil tüm insanlara kan dökmeyin diyor ama insanlar kitabı ve aklını kullanmadıkları için kan dökün diye anlamışlar.
 
Allah Kitab'ında, "Ey iman edenler! Eğer siz Allah’a yardım ederseniz (emrini tutar, dinini uygularsanız), O da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlam kılar."
 
Ama maalesef insanlar Allah'ın dinine yardım edeceğine ideolojilerine mezheplerine liderlerine partilerine holdinglerine kendilerine zülüm eden cellatlarına yardım etmeye başlamışlar. İşte bunun karşılığında bu gün düştükleri acı ve gözyaşlarıdır.
 
Çünkü Allah yaratığı insana zülüm etmez zülümler insanın kendi kendisine kendi eli ile yaptığı amelinin bir sonucudur.
 
Sonuç olarak; Allah şöyle buyuruyor,
 
"Kim bir mü’mini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedi kalacağı cehennemdir. Allah, ona gazap etmiş, lânet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır.(Nisa süresi: 93)"
 
Allah insanoğlunu Uyarıyor; iyilikler Allah'tandır kötülükler kendi ellerinizledir. İşte bizler hem kendi elimizle kendimizi hemde mazlum halkları ve insanları ateşe sürüklemekteyiz. Sonra dönüp feryâd, figan etmekteyiz, başkalarını suçlamaktayız.

arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.